Minecraft Pocket Edition 1.14.30.51 Mega Hileli Apk İndir



Minecraft, çocukluğumuzun bir oyunu olan ve şuanda bile en çok indirilen oyun olma unvanına sahip olan bir oyun. Oyunun çok basit fakat eğlendirici ve her şeyi yapabileceğiniz bir tarzı var. Oyuna bir adada başlıyorsunuz ve yapmanız gereken şey bu adada kendinizi hayatta tutmanın yollarını aramak. Gece canavarlar çıktığından dikkatli olmalı ve kendinize bir barınak ve canavarlara karşı kendinizi savunabileceğiniz silahlar zırhlar yapmalısınız.Oyun sadece böyle de ilerlemiyor,son gelen güncellemelerden sonra sınırsız bir yapıya sahip. İsterseniz topladığınız eşyalarla kendinize otomatik sistemler kurabiliyor ve bir yaşam tarzı oluşturabiliyorsunuz.

Kendi kendine toplanabilen ve sandıklarınıza dolan tarım sistemleri, canavarları avlayıp ganimet toplayabileceğiniz sistemler yapabileceksiniz. Sadece bununla kalmayıp diğer nether dünyasına giderekte oyunu daha çok ilerletebileceksiniz. Yani minecraft oyununu bildiğinizi varsayıyorum, bu oyun gerçekten sınırsız bir eğlenceye sahip. İsterseniz arkadaşlarınızla oynayıp her şeyin size ait olduğu ve bir adada kendinize bir yaşam alanı oluşturmaya çalışabilirsiniz veya isterseniz tek başınıza macera dolu bir serüvene katılabilir ve hayatta kalma yarışına girebilirsiniz.

Minecraft Pocket Edition
Gelelim oyunun mobil kısmına, mobil kısımda da pek bir fark yok buradaki tek zorlu taraf klavye mause kullanmak yerine bu sefer ekranınızdaki yön tuşları veya kazma, saldırma vb. tuşlarıyla kontrolü sağlayacaksınız. Onun dışında normal bilgisayar sürümünden hiçbir farkı olmadığını rahatça söyleyebilirim. Normalde oyunu bilgisayarda da olduğu gibi oynamanız için belirli bir ücret gerekiyor, fakat siz bu ücreti vermeyin ve rahatça sorunsuz bir şekilde oynayabilir minecraft pocket edition apk indirmenizi sağlıyoruz. Bu sayede hiçbir ücret ödemeden oynayabileceksiniz. Sizde arkadaşlarınızla veya tek başınıza bu maceraya atılmak istiyorsanız hemen indirebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar